Ez is eljött. Na, azért nem törünk gasztro-blogos babérokra nem kell megijedni, viszont mivel az első kísérletek igen ígéretesek voltak úgy döntöttem, hogy a következő túrához való vacsoránk készítését végigkövetem. Na, nem a termelőtől az asztalig - mondjuk asztal az odakinn amúgy sincs -, hanem a konyhánktól a természetig. Így készült el ez a szárított egytálételes video. Remélem hasznos lesz és legközelebb már többen vágnak neki saját készítésű étellel a túrázásnak!
Készülődés főzéshez a Tóti-hegyen
Nem volt amúgy eseménytelen az elmúlt időszak, mert folytattuk a Balatoni kéktúrát - amiről hamarosan készítem a beszámolót, meg a túravideót - és részt vettünk egy podcast adásában is. Én amúgy minden reggel munkába menet a kerékpáron podcasteket hallgatok, mert nagyon érdekes témákkal lehet találkozni. Ha még nem próbáltad, akkor most megteheted, mert a Campfire podcast vendégei voltunk, ahol túrázással kapcsolatos dolgokról beszélgettünk az alapoktól a hosszabb túrákig. Ha érdekel az adás, akkor a linkre kattintva ki tudod választani, hogy milyen platformon hallgatnád:
Campfire Podcast: Vissza a természetbe 1. rész.
Itt pedig a blog első gasztro témájú videója:
A viszont látásig: Hajrá kifelé fotózni! Ja nem főzni!