Crumbs Of Time

Facebook Instagram

Crumbs Of Time

Amatőr fotóblog fényképek készítéséről, tippek, túrák, irónia.

Archívum

  • 2023 március (1)
  • 2023 január (1)
  • 2022 október (2)
  • 2022 augusztus (1)
  • 2022 május (1)
  • 2022 április (1)
  • 2022 március (2)
  • 2022 február (1)
  • 2022 január (2)
  • 2021 december (1)
  • 2021 november (1)
  • Tovább...

Top 5

  1. Hogyan fényképezzük a Tejutat 2. rész
  2. Hogyan fényképezd a Tejutat 1. rész
  3. Hogyan fényképezzük a Tejutat 3. rész
  4. Túrák az Alpokban 2020 2. rész
  5. A Bükk hó alatt

Facebook oldaldoboz

Tovább a Facebook-ra

Instagram

Linkek

  • blogok.info

Keresés

Blogajánló

Szabadtéri konyhák A felkelő vagy a lenyugvó nap fényében ételt készíteni és kóstolni az egyik legjobb szabadtéri élmény. A falusi nyári konyhák többfunkciós terek voltak, melyeket napjainkban a grillpartik modern helyszíne váltott fel. videkiotthon.blog.hu
blog.hu

Kategóriák

Currys csirke szárazon

Currys csirke szárazon

›
Currys csirke szárazon

Hogyan készítsünk házilag dehidratált túraételt

2020/7/04 : talajmentifagy 3 komment

Ez is eljött. Na, azért nem törünk gasztro-blogos babérokra nem kell megijedni, viszont mivel az első kísérletek igen ígéretesek voltak úgy döntöttem, hogy a következő túrához való vacsoránk készítését végigkövetem. Na, nem a termelőtől az asztalig - mondjuk asztal az odakinn amúgy sincs -, hanem a konyhánktól a természetig. Így készült el ez a szárított egytálételes video. Remélem hasznos lesz és legközelebb már többen vágnak neki saját készítésű étellel a túrázásnak! 

Készülődés főzéshez a Tóti-hegyen

balatonkek2-8170.jpg

Nem volt amúgy eseménytelen az elmúlt időszak, mert folytattuk a Balatoni kéktúrát - amiről hamarosan készítem a beszámolót, meg a túravideót - és részt vettünk egy podcast adásában is. Én amúgy minden reggel munkába menet a kerékpáron podcasteket hallgatok, mert nagyon érdekes témákkal lehet találkozni. Ha még nem próbáltad, akkor most megteheted, mert a Campfire podcast vendégei voltunk, ahol  túrázással kapcsolatos dolgokról beszélgettünk az alapoktól a hosszabb túrákig. Ha érdekel az adás, akkor a linkre kattintva ki tudod választani, hogy milyen platformon hallgatnád:

Campfire Podcast: Vissza a természetbe 1. rész.

Itt pedig a blog első gasztro témájú videója:

A viszont látásig: Hajrá kifelé fotózni! Ja nem főzni!

Facebook Tetszik
0
3 komment

Ajánlott bejegyzések:

  • A Dán Menet A Dán Menet
  • Tájak, túrák Tájak, túrák
  • Sípályán felfelé Sípályán felfelé
  • Frissítő túra a Dolomitokban Frissítő túra a Dolomitokban
  • Hütték között a Hochschwabon Hütték között a Hochschwabon

A bejegyzés trackback címe:

https://cotime.blog.hu/api/trackback/id/tr615979428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drag 2020.07.07. 17:11:56

Nagyszerű videó, tökéletes recepttel!
Ha jól tudom, eddig nem készült magyar videó erről a témáról! ;)
Válasz erre 

talajmentifagy 2020.07.07. 23:25:41

@Drag: köszi! :) nem nagyon találtam, de lehet, hogy van. Egy biztos, az Államokban nagyon népszerű, rengeteg anyag van hozzá. Talán mi nem vagyunk annyira rászorulva itt. Értve ezalatt, hogy nálunk könnyebben találsz alternatívát, míg ott hatalmas vadonok vannak :)
Válasz erre 

Drag 2020.07.08. 15:33:40

@talajmentifagy:
Khibu (Csiszár Kornél) oldalán van egy kis videó régebbről, nem régen találtam meg.(pár perce :) )

Volt szerencsém kóstolni több féle "készenléti ételt", ami nekem szimpatikus, az az amerikai, és angol hideg égövi ételcsomag,
(Cold eather ration), viszont az ára-ha kapható igen magas, és az íze olyan Krokodil Dundee szavaival élve: "jó, jó, megvan benne minden ami kell, csak az íze kissé szar". Meg a jóég tudja, mi van benne.

Ma láttam egy receptet aszalt paradicsom készítésére, azt hiszem, azzal kezdek neki a szárított étel készítő karrieremnek... :D
Válasz erre 
Mégsem
Mégsem

Megjegyzés:
süti beállítások módosítása
Dashboard